Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/123sportshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/123sportshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 8 Privacy Beleid

Privacy Beleid

Algemeen:
Als gevolg van het leveren van diensten aan haar klanten verwerft en archiveert 123 Sportshops informatie van klanten die beschouwd kan worden als privé. Een deel van deze informatie - zoals de klantnaam, adres, telefoonnummer, bankrekening enz.- wordt aan 123 Sportshops verstrekt door haar klanten om een dienst te kunnen leveren. 123 Sportshops kan ook gebruik maken van cookies, kleine stukken informatie die een website om diverse redenen kan opslaan in een bestand op de computer van de gebruiker. 123 Sportshops gebruikt bijvoorbeeld cookies op de website om inloggevens op te slaan om zo de juiste werking van de site te kunnen realiseren. Ook op het feedback formulier wordt om enige informatie van de gebruiker gevraagd zoals een email adres. Deze informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar een interne database van 123 Sportshops. Bovendien kan 123 Sportshops elektronische post en andere communicatie van relaties opslaan als noodzakelijk element voor de levering van diensten.

Data beveiliging:
123 Sportshops zal de vertrouwelijkheid van haar relatieinformatie, rekeninginformatie en persoonlijke mededelingen zoveel mogelijk beschermen, in overeenstemming met de wet en de gerechtvaardigde belangen van 123 Sportshops, haar werknemers en andere klanten van diensten van 123 Sportshops. Om verlies, misbruik en wijziging van informatie te beschermen, heeft 123 Sportshops geschikte fysieke, elektronische en management procedures in gebruik.

Hoe worden de relatie gegevens gebruikt? 123 Sportshops zal relatie informatie niet met derde partijen delen, om bijvoorbeeld relaties van productinformatie te voorzien of anderzins te gebruiken voor reclame doeleinden. Sommige onderdelen van de site bieden de mogelijkheid om informatie voor andere gebruikers achter te laten. De bezoeker van de website kan zelf bepalen hoeveel informatie hij/zij wil vrijgeven aan anderen. Het bijwerken of aanpassen van deze informatie kan ten alle tijde door de gebruiker zelf worden uitgevoerd. 123 Sportshops ontkent elke intentie om te censureren, aan te passen of deel te nemen in een aan de gang zijnde inspectie of toezicht van communicatie opgeslagen op of via faciliteiten van 123 Sportshops verstuurde informatie door relaties. 123 Sportshops zal echter de communicatie inspecteren, verwijderen of blokkeren indien deze 123 Sportshops, haar relaties of derde partijen schade kunnen berokkenen. De gronden waarop 123 Sportshops dergelijke actie kan uitvoeren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, reële of potentiële schendingen van het 123 Sportshops Privacy Beleid.

123 Sportshops 123 Sportshops - Keepershelmen 123 Sportshops - opgooitenten 123 Sportshops - oppomp tenten 123 Sportshops- schaatshelmen 123 Sportshops - trendy fiesthelmen 123 Sportshops - windschermen
volg 123 keepershelm op Twitter   volg 123 sportshops op Facebook                     betaal hier met Paypal
Powered By 21B Design
Oppomp-tent.nl © 2018